Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این بسته خبری از تدوین برنامه فرهنگ ترافیک شهرداری قزوین تا ترمیم و بهسازی آسفالت معابر نسیم شهر و تولید ۲۳ هزار تن آسفالت در شهرکرد را بخوانید.

به گزارش خبرنگار ایمنا، هفته گذشته شهرهای کشور شاهد رویدادهای مهمی در عرصه‌های مختلف عمرانی، اجتماعی و فرهنگی بود. در بسته خبری ایمنا (کوتاه از شهرهای ایران) سر فصل مهمترین رویدادهای خبری را مرور می‌کنیم:

درخواست شهردار لنده از مردم برای ماندن در خانه

مختار مشهدی زاده، شهردار لنده در پی تشدید بیماری کرونا در سطح شهرستان و سایر مناطق همجوار از عموم مردم خواست تا در منزل بمانند و پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نصب پایه‌های روشنایی در ورودی چابهار

محمد یونس حقانی، شهردار چابهار گفت: به منظور رفاه حال شهروندان، روشنایی و زیبا سازی جاده ورودی شهر با نصب پایه‌های روشنایی در دستور کار شهرداری قرار گرفت و این اقدامات با هدف زیباسازی سیما و منظر شهری، تأمین نور مناسب و روشنایی جاده ورودی شهر در شب انجام شده است.

استفاده از امکانات شهرداری‌ها برای اسکان بی‌خانمان‌ها

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور بر ضرورت استفاده از امکانات شهرداری‌ها برای اسکان بی‌خانمان‌ها در فصول سرد سال تاکید کرد.

تدوین برنامه فرهنگ ترافیک شهرداری قزوین

سعید مافی، مدیر امور فرهنگی و آموزش معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قزوین از تدوین برنامه‌های فرهنگ ترافیک در این معاونت با هدف ارتقای آگاهی عمومی در زمینه رعایت موضوعات حمل‌ونقل و ترافیک شهری و کاهش آمار حوادث رانندگی خبر داد.

احداث بوستان شهید محمودی اسلامشهر

با هدف افزایش سرانه فضای سبز و توسعه اماکن تفریحی، عملیات احداث بوستان شهید محمودی اسلامشهر (عرش) با سرعت قابل توجه‌ای در حال انجام است.

ترمیم و بهسازی آسفالت معابر نسیم شهر

قدرتعلی طلایی، شهردار نسیم شهر: آسفالت خیابان‌های نسیم شهر یکی پس از دیگری همچنان در دستور کار مدیریت شهری قرار دارد.

طلب ۲۰۰ میلیارد تومانی شهرداری خرم‌آباد از دستگاه‌های اجرایی

محمد شریفی مقدم، شهردار خرم‌آباد گفت: شهرداری این شهر ۲۰۰ میلیارد تومان از دستگاه‌های اجرایی طلبکار است.

اقدامات ستاد بحران در مناطق سه گانه شهرداری ساری

در پی کاهش دما و بارش باران، شهرداری‌های مناطق سه گانه، در راستای رفاه حال شهروندان، با تشکیل ستاد سیل، اقدامات مؤثری را برای جلوگیری از سوانح احتمالی اجرایی کرده است.

تولید ۲۳ هزار تن آسفالت در شهرکرد

بهنام دادایی، مدیر کارخانه آسفالت شهرداری شهرکرد گفت: در ۷ ماهه نخست امسال ۲۳ هزار تن آسفالت توسط کارخانه آسفالت شهرداری شهرکرد تولید شده است.

احیای پارک‌های آبادان

شهرداری آبادان در چند ماه گذشته برای احیای پارک‌هایی که به دلیل اهمال و کوتاهی در امور به متروکه تبدیل شده بودند، اقدام کرده است.

کد خبر 454454

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران آسفالت معابر سیستم روشنایی چابهار ستاد مدیریت بحران شهرداری آبادان پارک آسفالت امکانات شهری سازمان شهرداری ها و دهیاری ها شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شهرداری ها نسیم شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۹۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تصرف و بازگشت ۱۳ هکتار از اراضی شهرداری نهاوند به بیت‌المال

ایسنا/همدان شهردار نهاوند از رفع تصرف ۱۳ هکتار از اراضی شهرداری و بازگشت به بیت‌المال این اراضی خبر داد.

مجید یوسفی‌نوید در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در دهه ۶۰ شهرداری نهاوند زمین ۱۵ هکتاری برای ایجاد شهرک مشاغل مزاحم را خریداری و هزینه آن را هم پرداخت کرد اما از همان سال‌ها تاکنون زمین بدون سند و در اختیار مالکان بوده است و به تصرف شهرداری نهاوند در نیامده بود.

وی ادامه داد: برخی افراد سودجو هم در این میان با اقدام به کشت و کار در این اراضی آن را به تصرف خود درآورده بودند و این زمین تقریبا حدود چهار دهه بلاتکلیف بوده است.

یوسفی‌نوید افزود: با اقدامات انجام شده، شهرداری نهاوند موفق به گرفتن سند این اراضی و رفع تصرف از آن با اخذ سند تک برگ ۱۳ هکتار این اراضی و بازگشت به بیت‌المال شد.

وی تأکید کرد: از دیگر موارد تملک اراضی، واقع در طرح بلوار دوچشمه توسط شهرداری نهاوند است که سبب اتصال بلوار شهید سلیمانی به بلوار دوچشمه شد و سبب باز شدن گره ترافیکی در پیک ترافیک در این منطقه شده است.

یوسفی‌نوید در ادامه به پرداخت بدهی ۱۱ ساله شهرداری نهاوند به اداره دخانیات اشاره کرد و گفت: میدان سردار شهید سلیمانی که در سال‌های گذشته تملک، تخریب و تبدیل به فضای سبز شده بود، به علت عدم پرداخت مبلغ ملک به حساب دخانیات که صاحب زمین بود، مشکلاتی را ایجاد کرده بود.

شهردار نهاوند یادآور شد: طی سال‌های گذشته عدم پرداخت این بدهی بارها باعث مسدود شدن حساب شهرداری، توقف عملیات عمرانی و ... شده بود که این بدهی همچنان باقی بوده که به‌تازگی مبلغ بدهی بعد از حدود ۱۱ سال تسویه شد.

به گفته وی، این اقدام در راستای رفع مشکلات قدیمی که مانع از توسعه شهر می‌شوند، توسط شهرداری و با پیگیری‌های زیاد انجام گرفت و هم‌اکنون این ملک متعلق به شهروندان و شهرداری نهاوند است.

یوسفی‌نوید با بیان اینکه نهضت آسفالت در خیابان‌های نهاوند همچنان ادامه دارد، اضافه کرد: لکه‌گیری، اصلاح، ترمیم و نوسازی آسفالت معابر، کوچه‌ها و خیابان‌ها برای بهبود سیمای شهر و تردد راحت شهروندان همچنان در دستور کار واحد فنی و عمران شهرداری نهاوند قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر با پایان یافتن روکش کامل آسفالت بلوار شهید قدوسی، لکه‌گیری و مرمت آسفالت در میدان تازه احداث سپاه، میدان هفت تیر(شهرک شهید حیدری)، بلوار استقلال و میدان نیروی انتظامی در حال اجرا است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • ورودی کاشان از سمت آزادراه امیرکبیر مسدود شد
  • ضرورت توجه به روان‌سازی ترافیک معابر در مراغه
  • آماده‌سازی ۲۵ پارکینگ موتورسیکلت درمحدوده بازار اصفهان
  • پارک آبی در اراک احداث می‌شود
  • رفع تصرف و بازگشت ۱۳ هکتار از اراضی شهرداری نهاوند به بیت‌المال
  • آسفالت معابر کرمان شتاب می‌گیرد/ آغاز به کار طرح «جهاد آسفالت»
  • ۶۰ هکتار به سرانه فضای سبز شهر سنندج افزوده می‌شود
  • اجرای ترمیم روکش آسفالت محور اسپاین به سمت برج مراقبت فرودگاه امام
  • پیش‌بینی هزینه ۴۰۰ میلیارد ریالی جهت توسعه مناطق حاشیه شهر
  • احیای خانه های تاریخی با هدف جذب گردشگری در تبریز