Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیده منیره قوامی،عضو شورای شهر قزوین گفت: بهسازی نسیم شمال به بیش از ۲۰ تا ۳۰ میلیارد هزینه نیاز داشت؛ علی رغم این میزان از هزینه به دلیل نارضایتی گسترده مردم، ترمیم آن آغاز شده و با تزریق مالی، پروژه تا چند ماه آینده به پایان می‌رسد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از صبح قزوین؛ سیده منیره قوامی امروز در بازدید از پایگاه خبری صبح قزوین با اشاره به وضعیت شورای شهر قزوین اظهار کرد: اکنون شورا در وضعیت بدی قرار ندارد، البته انتظار من از این دوره بیشتر بود؛ اما تاجایی که امکان داشت تلاش شده تا وظایف و نظارت بر شهرداری و نقد منصفانه داشته باشیم و در مجموع باید میزان رضایتمندی را از مردم پرسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: شهردار بر ریلی که توسط شورا مشخص شده و بر مدار بودجه، حرکت می‌کند و از آن به عنوان کتاب راهنما استفاده می‌کند تا مشخص شود درآمد را بر چه مبنایی هزینه کند و شهردار جدید بر مدار بودجه و برنامه پنج ساله حرکت می‌کند.

این عضو شورای شهر ابراز کرد: در این دوره از شورا سه شهردار تغییر کرده اما پروژه‌های کلان تا ۲۵ درصد و پروژه‌های خُرد تا ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی ادامه داد: ساخت خانه تئاتر در مراحل آخر است و چندین فرهنگسرا افتتاح می‌شود که فرهنگسرای چوبیندر با دو هزار متر بنا و در چهار طبقه از جمله آن‌ها است که از نیازهای این منطقه بود.

این مقام مسئول عنوان کرد: پروژه بهسازی نسیم شمال تا چند ماه آینده و کمربندی قزوین نیز در دوره پنجم شورا افتتاح می‌شود؛ درمجموع باوجود اینکه شهرداری از نظر درآمدی در مضیقه بود و کرونا مزید بر علت شد، خوشبختانه درآمد شهرداری قزوین به گونه‌ای بود که مدیران تلاش کردند پروژه‌ها متوقف نشود.

وی درباره وضعیت نسیم شمال گفت: این مسیر جاده خارج شهر محسوب شده و در اختیار راه و شهرسازی است، اما باتوجه به اینکه از طرفی این ارگان هزینه لازم برای بهسازی را نداشته و از طرف دیگر مردم به دلیل عدم آشنایی با راه و شهرسازی بین وظایف آن و شهرداری تفکیک قائل نمی‌شوند، شهرداری مرمت نسیم شمال را به عهده گرفت.

وی ادامه داد: بهسازی نسیم شمال به بیش از ۲۰ تا ۳۰ میلیارد هزینه نیاز داشت علی رغم این میزان از هزینه به دلیل نارضایتی گسترده مردم، ترمیم آن آغاز شده و با تزریق مالی، پروژه تا چند ماه آینده به پایان می‌رسد.

قوامی بیان کرد: نسیم شمال به دلیل مجاورت با باغات و استفاده از روش غرقابی به طور مکرر آسیب می‌دید، از این رو اکنون از سیستم جدیدی با اصول مهندسی استفاده می‌شود تا روش آبیاری باغات بر جاده تاثیرگذار نباشد و در برخی قطعات ۵۰ تا ۸۰ سانت از جاده تراشیده شده است.

وی افزود: در پروژه نسیم شمال برخی نسبت به فعالیت شهرداری در باغستان گلایه کردند؛ درصورتی که این طرح تعریض جاده و آسیب به باغستان نیست و طی آن حتی یک درخت نیز قطع نشده و صرفا جاده موجود بازسازی می‌شود.

این عضو شورای شهر در پایان ابراز کرد: نداشتن کمربندی از مشکلات ما است و به همین دلیل ماشین آلات سنگین از نسیم شمال عبور می‌کنند، با به کارگیری سیستم جدید، عبور ماشین سنگین به این جاده آسیب نمی‌رساند.
انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شورای شهر نسیم شمال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۶۵۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵۰۰ میلیارد تومان به پروژه‌های راهداری در استان بوشهر تخصیص یافت

ایسنا/بوشهر استاندار بوشهر گفت: با انعقاد تفاهم نامه بین استانداری بوشهر و سازمان راهداری کشور، ۲۵۰۰ میلیارد تومان به پروژه های راهداری در استان بوشهر تخصیص یافت.

 احمد محمدی زاده امروز چهارشنبه در حاشیه انعقاد تفاهم نامه بین استانداری بوشهر و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور اظهار داشت: این تفاهم نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی به منظور تامین منابع مالی طرح های اولویت دار راهداری استان و رفع نقاط حادثه خیز در استان بوشهر بین استانداری و سازمان راهداری کشور منعقد شده است.

وی بیان کرد: رفع نقاط پرحادثه، لکه گیری روکش راه های شریانی و کریدوری، لکه گیری و روکش راه های اصلی و فرعی و روستایی، بهسازی و نگهداری ابنیه فنی و پل‌های بزرگ، احداث و نگهداری واحدهای راهداری، ماشین آلات و تجهیزات و تامین تجهیزات ایمنی راه‌های استان از جمله مهم‌ترین مواردی است که با این اعتبار، اجرا می شوند.

استاندار بوشهر با بیان اینکه ۱۶ طرح و پروژه راهداری مشمول این تفاهم نامه هستند، خاطر نشان کرد: بهسازی محور نمازگاه- تنگ‌ارم، لکه گیری و روکش محور دیلم- بهبهان و تکمیل واریانت گردنه عامری، فاز اول بهسازی و تعریض محور شیف- گناوه به طول ۲۰ کیلومتر، احداث و بهسازی پل دورودگاه و بهسازی و تعریض محور دلوار - محمدعامری از جمله این طرح ها هستند.

محمدی زاده تصریح کرد: رفع ۵ نقطه پرتردد و حادثه خیز استان، احداث پل گشویی گناوه، لکه گیری و روکش راه های اصلی و تامین قیر راه های فرعی و روستایی،بهسازی و تعریض محور بندرریگ- گناوه به طول ۱۲ کیلومتر، بهسازی محور جم- سیراف و بهسازی تعریض محور شُنبه- ناصری نیز از دیگر پروژه‌های این تفاهم نامه هستند.

وی ابراز داشت: ۴۰ درصد اعتبار لازم توسط استانداری بوشهر در دوره یکساله(۱۴۰۳) و ۶۰ درصد اعتبار لازم نیز توسط سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور در دوره یکساله(۱۴۰۳) تامین و ابلاغ می شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • نصب تابلو‌ها و علائم ترافیکی در کمربندی نسیم شمال 
  • کنایه معنادار نماینده زاهدان به مولانا عبدالحمید /مردم نگران هستند/علت حملات تروریستی چندماه اخیر چیست؟
  •  بزودی؛ افتتاح قطعه سوم کمربندی نسیم شمال
  • فاز سوم کمربندی نسیم شمال قزوین آماده بهره‌برداری
  • آغاز بهسازی آسفالت آزادراه تبریز – زنجان
  • ترافیک سنگین در محورهای مواصلاتی/جاده چالوس مسدود شد
  • ترافیک سنگین در جاده‌های شمال؛ بارش باران در ۲۰ استان
  • بهسازی آسفالت آزادراه تبریز زنجان آغاز شد
  • اختصاص 800 میلیارد تومان به پروژه های محلات کم برخوردار در بودجه سال جاری
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان به پروژه‌های راهداری در استان بوشهر تخصیص یافت