Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-03@22:16:38 GMT

وقتی زور «نسیم شهر» به گاوها نمی‌رسد/شهرداری: کدام گاو؛ کدام بو؟

تاریخ انتشار: ۱۲ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۳۸۰۷۷

وقتی زور «نسیم شهر» به گاوها نمی‌رسد/شهرداری: کدام گاو؛ کدام بو؟

‍‍‍‍‍‍

مدت طولانی است که مردم شهر نسیم شهر از توابع شهرستان بهارستان استان تهران مجبورند هنگام ورود به شهر خود بوی نامطبوع ناشی از گاوداری مجاور این شهر را تحمل کنند و اقدامی از سوی مسؤولان برای حل آن دیده نمی‌شود.

خبرگزاری فارس از تهران؛ سیدمهدی حسینی:می‌گویند نخستین ذهنیت در اولین تجربه و آن هم در ابتدایی‌ترین لحظه شکل می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مثلاً وقتی برای بار اول به شیراز سفر می‌کنید و ذهنیت خاصی از آن شهر هم ندارید، در صحنه نخست ورود خود به شهر با دروازه قرآن شیراز مواجه می‌شوید. طبیعتاً زیبایی این اثر تاریخی در ابتدای شهر اولاً انگیزه شما را برای بازدید سایر مناطق بالا می‌برد و ثانیاً باعث شکل‌گیری ذهنیت مثبتی از شیراز در ذهن شما می‌شود که این مصرع سعدی شیرازی نیز مؤید همین نکته است: «رنگ رخسار خبر می‌دهد از سر درون»

اما اینجا در تهران، قضیه تفاوت دارد و کافی است که یک روز قصد سفر به نسیم‌شهر از توابع شهرستان بهارستان استان تهران را داشته باشید. وقتی که به ورودی شهر در اولین میدان این شهر یعنی میدان امام خامنه‌ای برسید، ناگهان بوی تعفنی شبیه آن‌چه در کشتارگاه‌ها و دامداری‌ها سراغ داریم به مشام می‌رسد. پیگیر این بوی بد که می‌شویم راننده یا اهالی نسیم‌شهر انگشت اشاره را به سمت چپ این میدان نشانه می‌گیرند که ساختمانی‌هایی طویل با نمایی قرمز به حالت کارگاهی را مشاهده می‌کنید که حکایت از وجود یک دامداری قدیمی دارد.

حس بویایی مسؤولین در هاله‌ای از ابهام

بیشتر که پیگیر موضوع از شهروندان می‌شویم دل پری از این مهمان ناخواسته شهر خود دارند و سفره دلشان را اینگونه باز می کنند: «این بو برای ما معضلی شده، چرا مسؤولان فکری نمی‌کنند؟ سه حالت بیشتر ندارد، یا حس بویایی ‎نداشته، یا در شهر و میان مردم حضور ندارند و یا زورشان به گاوها نمی‌رسد؟!»

 

اما به موزات این صحبت‌ها شهروند دیگری این‌گونه بیان می‌کند: «چرا باید سال‌ها ما مردم قربانی وعده‌های پوچ مسؤولان بشویم، انگار در این شهر رسم شده که مسؤولان هر ۴سال یکبار به یاد حل این مشکل بیفتند!»

شش ماه است که کارگران حقوق نگرفته‌اند

موسی رضازاده رئیس شورای اسلامی شهر نسیم شهر در همین زمینه اظهار داشت: از انتهای دوره سوم شورا یعنی سال‌های ۹۱-۹۲ تفاهم کردیم که  ظرف ۵-۴ سال در ازای صدور پروانه ساختمانی صنایع تبدیلی شیر و ماست این گاوداری انتقال گاوهای خود را شروع کند ولی چون در دوره چهارم شورا حضور نداشتم نتوانستم این قضیه را پیگیری کنیم.

وی ادامه داد:در دوره پنجم به طور جدی پیگیر حل این معضل هستیم که حتی طی صحبت اخیر با مالک این گاوداری اعلام کرد که از ۵ هزار گاو موجود در این مجموعه 4 هزار و 200 رأس از آن‌ها به آبیک و حسن آباد فشافویه انتقال داده است و در حال حاضر این گاوداری ۸۰۰ رأس گاو بیشتر ندارد.

رئیس شورای اسلامی شهر نسیم شهر در خصوص شایعات پیرامون کمک مالی این گاوداری به شهرداری نسیم شهر گفت:در طول دو دوره‌ای که در شورا حضور داشتم هیچ کمکی در این سال ها نشده است و همین الان نیز این گاوداری از شهریورماه سال گذشته نتوانسته حقوق  کارگرهای خود را پرداخت کند و تعداد کارگرهایش از ۷۰۰ تن به ۵۰۰ نفر کاهش یافته که خود گواه وضعیت نامطلوب مالی این مجموعه است.

رضا زاده در پایان ابراز داشت: مالک گاوداری به ما قول داده است که اگر بتواند مجوز زمین‌های کمله را از شهرداری بگیرد مشکلی برای انتقال مابقی گاوها و تبدیل کارخانه به صنایع تبدیلی شیر ندارد.

شهرداری:گاوداری وجود ندارد!

قدرت‌علی طلایی سرپرست شهرداری نسیم شهر در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس اظهار کرد: الان دیگر گاوداری وجود ندارد چرا که هیچ گاوی در آن وجود ندارد و این کارخانه فعالیت خود را در حوزه صنایع تبدیلی شیر ادامه می‌دهد و بو نیز کمتر از قبل به مشام می‌رسد.

وی اضافه کرد: میزان این بو به مراتب کمتر از قبل شده است  و حتی بعضی مواقع شاید در طول ۱۰ روز تنها یک بار این بو به مشام برسد.

سرپرست شهرداری نسیم‌شهر در پاسخ به اینکه آیا شهرداری به این گاوداری بدهکار است، ابراز داشت: مگر تا حالا  چنین چیزی در کشور اتفاق افتاده است که شهرداری به کارخانه‌ای بدهکار شود؟ اصلا این موضوع وجود ندارد و از زمانی که اینجا دهیاری بوده این گاوداری وجود داشته و شورای تأمین هم با برگزاری جلساتی مصوب کرده است که این گاوداری باید از شهر خارج شود و دیگر فقط شهرداری در این قضیه دخیل نیست.

فرمانداری: دستگاه‌های دیگر نیز وارد ماجرا شده‌اند

مجتبی خانجانی فرماندار شهرستان بهارستان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار کرد: این موضوع، یک پروژه انتقالی بوده که بخشی گاوداری و بخش دیگر لبنیات است. در بخش گاوداری مقصد تعیین شده ولی زمان‌بر است و  گاوداری هم درطول یک زمان مشخص، به کم کردن گاوها شروع کرده و بخش دیگر نیز به فعالیت عادی خود ادامه می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: پیش‌بینی زمانی نمی‌توانم داشتم چون مقصد در حوزه شهرستان ما نیست ولی آنچه مسلم است این مصوبه انتقال وجود دارد و این تعداد اندک گاوی هم که وجود دارد پس  از تکمیل شدن شرایط مقصد مدنظر، منتقل می‌شوند.

فرماندار شهرستان بهارستان اضافه کرد: حمایت از این صنعت به عنوان یکی از صنایع خوب ما در اولویت بوده است و خود مالک کارخانه هم تمایل دارد تا تولید خود در صنایع تبدیلی شیر را ادامه بدهد و تلاش فرمانداری نیز در همین راستا است.

خانجانی یادآور شد: وقتی اداره محیط زیست و کمیته برنامه‌ریزی شهرستان وارد عمل شده دیگر شهرداری تنها نیست که بخاطر ملاحظات زورش نرسد که این مجموعه جابجا شود.

مسؤولان صفرویکی تصمیم نگیرند

نه صرف اینکه بگوییم این کارخانه با تمام تشکیلات و سرمایه به مکان ثانویه منتقل شود درست است و نه اینکه وضع به همین شکل باقی بماند؛ چرا که در حالت اول مشخص نیست سرنوشت ۷۰۰ کارگر بومی این گاوداری که به طبع از قشر محروم آن منطقه هستند چه خواهد شد و درحالت دوم نیز دیگر نباید مردم را بیشتر از این بابت این بو آزرده خاطر کرد.

در هرصورت پیشنهاد می‌شود همانطور که محل جدید گاوداری در دست راه اندازی و بهره برداری است باید گاوهای باقی مانده را سریع‌تر انتقال داد تا مشکل این بوی ناخوشایند برطرف شود و بلافاصله بعد از آن تمهیدات لازم برای ادامه فعالیت این گاوداری به عنوان یک صنعت تبدیلی شیر به صورت جدی ادامه پیدا کند تا عددی به رقم بیکاران این شهر اضافه نشده و خللی در تولید ایجاد نشود.
 

گزارش ویدئویی از گاوداری ورودی شهر نسیم شهر

انتهای پیام/۶۷۰۶۶/گ۱/س

منبع: فارس

کلیدواژه: استان تهران نسیم شهر شیراز شیر شهرستان بهارستان صنایع تبدیلی شیر شهر نسیم شهر نسیم شهر وجود ندارد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۸۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سری جدید برنامه‌های «مهمانی» و «برمودا» ساخته می‌شود

بنا به آمار جدید مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) که با ۱۷۱۵ نفر در فروردین سال جاری به شیوه تلفنی مصاحبه شده، به ترتیب ۳۶.۹ درصد از مصاحبه شونده‌های ایرانی برنامه «مردان آهنین»، ۳۴.۷ درصد برنامه «زندگی پس از زندگی»، ۳۴.۲ درصد برنامه «محفل»، ۳۲.۳ درصد برنامه «شب خوش»، ۳۱.۸ درصد برنامه «فوتبال برتر»، ۲۹.۷ درصد برنامه «پانتولیگ» و ۲۶.۵ درصد برنامه «معرکه»، ۲۴.۵ درصد برنامه «مهمانی»، ۲۱.۳ درصد برنامه «ماه خدا»، ۱۸.۸ درصد برنامه «ماه من»، ۱۷.۲ درصد برنامه «ایران دوست داشتنی»، ۱۶ درصد برنامه «پاورقی» و ۱۲.۱ درصد برنامه «برمودا» را دیده‌اند.

سید محمدرضا خوشرو، مدیر شبکه نسیم در گفتگو با خبرنگار ما از ساخت جدید برنامه‌های «مهمانی»، «برمودا» و حضور فرزاد حسنی در یک برنامه مسابقه‌ای خبر داد. 

مدیر شبکه نسیم درباره رویکرد شبکه‌ها مبنی بر استفاده از چهره‌ها در برنامه‌های تلویزیونی توضیح داد: تلویزیون بخاطر ماهیت تصویری‌اش مبتنی بر چهره است. از آنجایی که ذات تلویزیون تصویری بودنش است، چهره‌ای که ناشناخته است، به چهره شناخته شده تبدیل می‌شود. میزان همذات پنداری مخاطب هم با چهره شناخته بیشتر است. البته در مقاطع گذشته می‌دیدیم تلویزیون خودش را تسلیم برخی از چهره‌ها کرده است و در مقاطعی سلبریتی محوری رایج بوده است.

خوشرو ادامه داد: آنچه که در سند تحول سازمان صداوسیما اشاره شده، استفاده از ظرفیت چهره‌ها و چهره‌سازی جدید است. حتماً باید از ظرفیت چهره‌ها در جای خودش استفاده کرد. بنا به سیاست‌های هر پلتفرم، شبکه‌های تلویزیونی و استودیو‌های بزرگ دنیا چهره یکی از عنصر‌های برنامه تلویزیونی یا سینمایی است. بسته به میزان تمایل چهره‌ها که بخواهند در چارچوب تلویزیون ادامه همکاری داشته باشند، امکان بکارگیری آنها مهیاست.

بازگشت فرزاد حسنی در قالب یک برنامه مسابقه محور

وی در پاسخ به این سوال که آیا آقای فرزاد حسنی، بازیگر و مجری تلویزیون را دوباره در قاب شبکه نسیم و نه فقط به صورت ویژه برنامه خواهیم دید؟ گفت: بله، ان‌شاء‌الله در قالب یک مسابقه حضور خواهند داشت. 

مالکیت عروسک‌های «مهمونی» به عهده صاحبان آنهاست

مدیر شبکه نسیم در پاسخ به این سوال که از آنجایی که هر تولیداتی در صداوسیما انجام شود، مالکیتش با صداوسیماست، مالکیت عروسک‌های «مهمونی» به چه صورت است؟ آیا تمایل دارید فصل دوم مجموعه تلویزیونی «مهمانی» ساخته شود؟ گفت: مالکیت عروسک‌های مجموعه «کلاه قرمزی» با صداوسیماست. در مجموعه تلویزیونی «مهمانی» از ترکیب عروسک‌های «مهمونی» شبکه نمایش خانگی و «کلاه قرمزی» استفاده شده است. تهیه‌کننده و کارگردان «مهمونی» که مالکیت بر عروسک‌ها داشتند تصمیم گرفتند از عروسک‌های متعلق به خودشان در برنامه تلویزیونی استفاده کنند. مثلاً وقتی تلویزیون حق پخش یک فیلم سینمایی را می‌خرد، مالکیت فیلم متعلق به صداوسیما نیست. بنایمان ادامه دادن «مهمانی» است.

برنامه «برمودا» ادامه می‌یابد

خوشرو در پاسخ به این سوال که بنا به ساخت فصل دوم برنامه «برمودا» با اجرای کامران نجف‌زاده را دارید؟ بیان کرد: بله.

 مدیر شبکه نسیم در تشریح گفته‌های خود مبنی بر اینکه در‌های تلویزیون به روی طنزپردازان باز است، گفت: ما در شبکه نسیم متناسب با سند سازمان صداوسیما موظف هستیم که بستر‌های متفاوتی ایجاد کنیم، تا استعداد‌های طنز بتوانند در گوشه و کنار کشور ظهور و بروز داشته باشند. چندین برند در حوزه طنزپردازی طراحی شد، که برخی موفق و تعدادی کمتر موفق شدند. مثلاً برنامه «بگو بخند» در حوزه شعر، نمایش طنز و استنداپ فعالیت می‌کند. این برنامه می‌تواند به محفلی برای طنزپردازان و آکادمی طنز تبدیل شود.

وی ادامه داد: در فصل جدید برنامه «خوش نمک» شاهد رقابت بین کسانی هستیم که خودشان را بانمک می‌دانند. افراد و گروه‌هایی که خودشان را بانمک می‌دانند می‌توانند خودشان را در معرض قضاوت تماشاچی‌ها و داوران برنامه قرار دهند. برنامه‌های «خط رو خط» و «جورچین» هم جزو برند‌های طنز آیتمی شبکه است.

مدیر شبکه نسیم در پاسخ به این سوال که حضورتان در هشتمین جشنواره «طنز پهلو» می‌تواند نوید استفاده از ظرفیت طنزپردازان در شبکه نسیم را بدهد؟ گفت: بله، ما مدام رصد می‌کنیم تا استعداد‌های طنز را شناسایی کنیم. سال‌های سال بود که فقط مدل خاصی از طنز در تلویزیون حضور داشت. در برنامه «خندوانه» مسابقه‌ای برای استعدادیابی به نام «خنداننده شو» تعبیه شد، تا استعداد‌های جدید بتوانند بروز یابند. ما الان مسابقه «خنداننده شو» را در قالب برنامه‌ای مجزا به نام «بگو بخند» ایجاد کردیم، تا یک برنامه اختصاصی استعدادیابی در حوزه طنز باشد. ما معتقدیم هزاران نفر در کشور هستند، که استعداد طنز دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • کدام شهرهای خوزستان بیشترین بارندگی را داشتند؟
  • نصب تابلو‌ها و علائم ترافیکی در کمربندی نسیم شمال 
  •  بزودی؛ افتتاح قطعه سوم کمربندی نسیم شمال
  • نظارت دامپزشکی کرمان بر کارخانجات شیر و مراکز عرضه شیر خام
  • فاز سوم کمربندی نسیم شمال قزوین آماده بهره‌برداری
  • سری جدید برنامه‌های «مهمانی» و «برمودا» ساخته می‌شود
  • تغییر ۲۱ شهردار و شورای شهر نسیم‌شهر در ۴ سال
  • شهرداری می‌تواند با کشور‌های خارجی قرارداد ببندد، اما نه قرارداد‌های پنهانی
  • نماینده مجلس : شهرداری حق دارد با خارجی ها قرارداد ببندد اما نه پنهانی
  • نماینده تبریز: شهرداری حق دارد با خارجی ها قرارداد ببندد اما نه پنهانی